INTERCOIFFURE MONDIAL Paris

CERCO-OFFRO: 1000 Opportunita' & Occasioni

.
2020
World katalog af produkter og tilbehør til professionelle frisører


dansk

Thanks
for your vote 👍

X


PHYSIA TONE æteriske olier
PHYSIA TONE æteriske olier - DEMERAL - Tone i tone - Hår

PHYSIA TONE æteriske olier
DEMERAL - Tone i tone - Hår


tone i tone farve - 100% ammoniak fri

PHYSIA TONE giver en ny oplevelse 100% ammoniak fri farve på bare 10 minutter. Det er en tone i tone farve creme, der handler ultra- kosmetik, lyse og langtidsholdbare, med absolut respekt for håret, ansøgning efter ansøgning.
Perfekt dækning af den første hvide hår (op til 60 %)
.
Hurtig lukkertid med et minimum på 10 til et maksimum på 20 minutter i forhold til det opfattede resultat.Maksimal alsidighed : fra ultra naturlige effekt, kendetegnet ved rent lys, resulterer i mere rig og intens
.Ideel til delikatesse af behandlingen, for den lyse refleksioner og for den frihed, som tillader.
Shades 32 kromatisk identiske med tilsvarende nuancer af Physia Farve. Partiklerne af farve PHYSIA TONE opnås ved at kombinere micropigments oxidation med et rigt kompleks af Direct Farvestoffer med høj refleksionsevne, hvilket giver en flimrende effekt mangesidet. Indgivelsen af ​​farvestoffer under eksponeringen tiden sker i periferien af ​​cortex i flere koncentriske lag, der skaber en ny overflade til mere strukturerede flerlags ark farve.
Ceramider fuldføre tjeneste ved at sikre et sundt hår, skinnende og let at rede.For hver shampoo, er overfladelaget forsigtigt fjernet for at afsløre farvelag nedenunder er stadig rig og ultra- lyse som frisk anvendt.
anvendelsesmetode : Farvning Cream 50 ml + 100 ml Søde Oxidationsmiddel 8,5 volumener. For en mere intens, blande nuancer PHYSIA TONE valg med Physia Color mix angivet.
box : 100 ml tube .

X

privacy